Jeugdzorgwerker Elker 04-05-2024

 1. Vacatures Bedum
 2. Jeugdzorgwerker Elker 04-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Contact:

Snel naar

 • Adviezen corona op Elker locaties
 • Werken bij
 • Servicepunt JeugdzorgPlus

Volg Elker via:

Jeugdzorgwerker D MKD

Datum 01-05-2024 Salaris Schaal 7 Arbeidsovereenkomst Bepaalde tijd, met kans op vast dienstverband Nummer 4739 Locatie Medisch Kleuter Dagverblijf (MKD) Ingangsdatum Zo snel mogelijk Sluitingsdatum 17-05-2024

Het is belangrijk dat jonge kinderen zich goed kunnen ontwikkelen. Maar dat gaat niet altijd vanzelf. In het Medisch Kinderdagverblijf (MKD) van Elker kunnen ouders en kinderen terecht voor behandeling en ondersteuning. Samen met ouders zorgen we ervoor dat het kind zich weer kan ontwikkelen. Het Medisch Kinderdagverblijf biedt hulp aan kinderen van 2,5 tot 6 jaar.

Bij wat voor problemen kunnen kinderen en hun ouders bij het MKD terecht? Je kunt denken aan achterstanden in de sociaal-emotionele ontwikkeling, de cognitieve ontwikkeling, de taalontwikkeling en de motorische ontwikkeling. Bij sommige kinderen is er sprake van een stoornis zoals bv ASS of ADHD. Ook kunnen er problemen zijn in de hechting of trauma. Spanningen thuis en lichamelijke problemen komen ook voor.

Wat ga jij doen?

Je kan worden ingezet op onze locaties in Haren en/of Veendam. De kinderen komen op maandag, dinsdag en woensdag naar de groep voor groepsbehandeling.
Als jeugdzorgwerker D ben je inzetbaar op alle groepen van het MKD. Je wordt ingezet bij ziekte en vakanties van vaste medewerkers. Je werkt samen met twee collega's op de groep en draagt met deze collega's zorg voor de kinderen en de behandeling die zij krijgen.

Op het MKD werken we daarnaast samen met de gedragswetenschapper, kinderarts, logopedist, psychomotorisch therapeut en ambulant hulpverlener. Welke hulp en behandeling het kind en de ouders krijgen, hangt af van de ontwikkeling van het kind en de hulpvraag van ouders.

Wie ben jij?

 • Het MKD spreekt je aan en je vindt het geen probleem om flexibel inzetbaar te zijn op meerdere groepen en onze beide locaties. (Natuurlijk doen we dit in goed overleg met jou)
 • Je bent sociaal (zeer) vaardig met jonge kinderen.
 • Je bent creatief als het gaat om het aanbieden van verschillende activiteiten gericht op ouders en kinderen.
 • Flexibel omgaan met veranderende situaties (zowel groeps- als individueel gericht) is voor jou een tweede natuur.
 • Je bent een collega die kennis haalt bij collega's én ook brengt aan je team.
 • Je hebt minimaal een afgeronde pedagogische MBO opleiding op niveau 4

Ben jij bezig met het afronden van je HBO opleiding Social Work of Pedagogiek of heb je deze reeds afgerond en ben je opzoek naar een baan bij het MKD? Of ben jij bezig met het behalen van je (pre)master Orthopedagogiek en zoek je een plek waar je werkervaring op kan doen? Reageer dan ook! Met een afgeronde HBO-diploma met SKJ-registratie zijn er doorgroeimogelijkheden binnen het MKD.

Wat maakt deze baan zo leuk?

De samenwerking met collega's en ouders en merken dat je daarmee ook echt verder komt. Je zoekt elkaar veel op, spart met elkaar, stemt af. Elke casus is een soort van nieuwe puzzel waar je aan begint en waar je met z'n allen induikt en je voor inzet. Dat is uitdagend en vraagt veel van je op je vakgebied. De dagelijkse directe samenwerking op de groep zorgt daarnaast ook voor gezelligheid.

Wat biedt Elker jou?

Bij Elker bieden we je niet alleen mooi en belangrijk werk. Je krijgt bij ons ook de ondersteuning en de waardering om jouw inbreng zo waardevol mogelijk te maken. Ook als flexkracht kun je gebruik maken van ons interne opleidingsaanbod. Daarnaast zijn er, wanneer je je HBO opleiding Social Work of Pedagogiek hebt afgerond, goede doorgroeimogelijkheden naar een vaste plek, mocht je dit willen. Omdat Elker een breed hulpaanbod heeft, kun je doorstromen in verschillende rollen en functies. Elker kent een informele cultuur. Je voelt je daarom snel thuis in onze organisatie.

De arbeidsvoorwaarden

 • Je werkt minimaal 30 uur per maand. Jouw inzet gaat in overleg, waarbij we rekening houden met de behoefte op de groepen én jouw beschikbaarheid op de maandag, dinsdag en woensdag (en in de nabije toekomst ook op de donderdag en vrijdag).
 • Je bent bij voorkeur ook in de vakantieperiode beschikbaar voor deze leuke uitdaging.
 • Je start met een contract voor 1 jaar (daarna is vast contract mogelijk).
 • Je valt in de CAO Jeugdzorg en bent ingedeeld in schaal 7.
 • Je ontvangt 8% vakantiegeld én 8,3% eindejaarsuitkering.
 • Je krijgt een tegemoetkoming voor een zorgverzekering en een tegemoetkoming woonwerk-verkeer (reiskosten fiscaal uitruilbaar)
 • Je krijgt óók pensioen, geregeld via PFZW.

Enthousiast en/of nieuwsgierig? We horen of zien je graag!

Ben jij enthousiast geworden over deze functie? Dan ontvangen we graag jouw korte motivatiebrief en/of een voorstel filmpje en je CV. Dit kan eenvoudig via de button 'Ik ga reageren'. Neem gerust contact op , , . Je kunt reageren tot en met vrijdag 17 mei.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelJeugdwerker
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)30 – 30
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.elker.nl/vacatures/jeugdzorgwerker-d-mkd/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.