Stage Guapa 06-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Stage Guapa 06-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Guapa

Afstudeerstage development

Stage

Over Guapa

Onze missie is om onze klanten deelgenoot te maken van de e-commerce wereld van vandaag en zich daarin te laten onderscheiden. Hierbij hebben we mensen zoals jij nodig!

Guapa E-commerce, gevestigd in Groningen, helpt ondernemers en bedrijven op basis van hun wensen en behoeften met het ontwikkelen van eigentijdse e-commerce oplossingen. Wij zijn bouwers, maar wij realiseren ons dat een e-commerce platform of webshop altijd onderdeel is van de bedrijfsvoering van onze klanten. Guapa heeft een unieke werkwijze waar wij fasegewijs met de klant samen van conceptvorming toewerken naar technische realisatie de e-commerce oplossing. Tijdens deze fasen komen design, architectuur, koppelingen met externe systemen en usability optimalisatie allemaal aan de orde.

Wij zijn altijd op zoek naar passievolle en leergierige talenten die ons team komen versterken. Zoek jij een afstudeerstage in een dynamische, professionele omgeving waar jij kunt ontdekken wat je leuk vindt? En ben jij enthousiast over e-commerce? Stuur ons dan een mail of neem contact op via LinkedIn. Wij hebben verschillende opdrachten klaarliggen, maar wij staan uiteraard ook open voor eigen suggesties vanuit jou.

Mail:

Wat bieden wij jou?

Wij bieden een afstudeerplek waarbij wij ons realiseren dat dit jouw eerste stappen in het bedrijfsleven zijn. Een plek waar jij vrijheid om zelf stappen te zetten combineert met leren te werken aan een klantopdracht en binnen een team. Een plek waar je je persoonlijk gaat ontwikkelen. Jouw werk bestaat niet alleen uit coderen, maar je vormt samen met jouw directe collega's een professioneel ontwikkelteam. Jouw collega's helpen en ondersteunen je waar mogelijk, zodat jij snel onderdeel bent van het team. Naast dat je werkt aan een e-commerce gerelateerde opdracht, is er tijd om met eigen innovatieve ideeën te komen en deze uit te werken. Wij vinden dat in een proces leren voorop staat en fouten gemaakt mogen worden.

Daarnaast bieden wij natuurlijk ook een goede stagevergoeding (afhankelijk van ervaring en achtergrond tussen de € 300 en € 500 bruto per maand), koffie, gezelligheid, borrels, Skribbl-sessies en nog veel meer. Je krijgt natuurlijk ook een eigen laptop en andere office supplies.

Wat verwachten wij van jou?


Daarnaast is het fijn, maar niet noodzakelijk, als je

∗ Gewerkt hebt met verschillende frameworks (Magento 2 bijvoorbeeld);

∗ Kennis hebt van PHP, HTML, XML, JavaScript en CSS (LESS);

∗ Wel eens met git gewerkt hebt;

∗ Zelf dingen hebt geprogrammeerd in jouw eigen tijd;

∗ Linux een fijn besturingssysteem vindt;

∗ Zelf wel eens een (school)project gedraaid hebt op een VPS;

∗ 10 jaar werkervaring hebt (grapje natuurlijk)

Ex-afstudeerders zeggen…

" Guapa biedt een plek waar je elke dag nieuwe dingen leert. Ik had al een aantal jaar ervaring met Magento 2, maar tijdens mijn afstudeerstage ben ik nóg dieper op de materie ingegaan dan voorheen. De ontwikkelaars bij het bedrijf weten erg veel en zijn ontzettend enthousiast en behulpzaam. Ik kijk terug op een superleuke tijd waarin ik mijn opleiding heb kunnen afronden. Na mijn opleiding wilde ik graag blijven en ik vind het super gaaf dat dit kon! " ~ Jesse Koerhuis, Alumnus van de HAN en Junior Developer bij Guapa E-commerce

" Ik heb mijn stage bij Guapa E-commerce als erg leuk en leerzaam ervaren. Ik voelde mij gelijk erg op mijn plek. Iedereen wil je helpen en meenemen in de processen. Daarnaast worden de projecten en onderzoeken die je opzet bij Guapa zeer serieus genomen en op zeer hoge toegevoegde waarde geschat. De stage was voor mij echt een prachtige ervaring, zo aan het begin van mijn carrière in het bedrijfsleven. " ~ Victor de Roos, student aan de Hanzehogeschool en stagiair Business Solutions & Design

Enthousiast geworden?

Ben je Enthousiast geworden of wil je gewoon een keer een kop koffie met ons drinken om de functie te bespreken? Stuur dan nu je cv in.

Guapa Groningen

Winschoterdiep 50

9723 AB Groningen

Contact

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBackend Developer
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauHBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheTelecom
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.guapa.nl/project/vacature-stage-development/

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.