Studentstage Litigation Studenten Genootschap voor Onderneming en Recht(S.G.O.R.) 12-05-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Studentstage Litigation Studenten Genootschap voor Onderneming en Recht(S.G.O.R.) 12-05-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Evers Soerjatin

  • Informatie Master

Contact

everssoerjatin.com/nl/werken-bij

Evers Soerjatin

De toonaangevende zaken die we doen vragen strategisch inzicht en lef, naast uitstekende juridische kwaliteit. Onze cliënten waarderen ons om onze creativiteit, onafhankelijke benadering en praktische aanpak.

We leggen de lat hoog en helpen jou om die lat te bereiken. Dat betekent dat je als beginnend advocaat direct volop meedraait in onze zaken. We dagen je uit om jouw talenten te laten zien en begeleiden je bij de verdere ontwikkeling daarvan.

Het resultaat telt en dat bereiken we als team. Jouw liefde voor het vak draagt daar aan bij, en het onderlinge plezier is daarbij onmisbaar.

Ben je in de eindfase van je studie en wil je met ons kennismaken, kom ons dan opzoeken op de bedrijvendag op een van de universiteiten, of meld je aan voor een van de inhousedagen op ons kantoor aan het Amsterdamse Vondelpark.

--------

STUDENTSTAGE LITIGATION - EVERS SOERJATIN

Ons kantoor

Evers Soerjatin is een litigation boutique aan het Amsterdamse Vondelpark. Ons kantoor opereert in de top van de markt bij de behandeling van complexe corporate en commerciële geschillen. We hebben een dynamische praktijk - adviseren, procederen en onderhandelen - waarin de dossiers voor onze (internationale) cliënten elkaar snel opvolgen en doortastend gehandeld wordt.

Binnen ons team - momenteel 20 advocaten - hebben wij doorlopend plek voor student-stagiairs. Zodoende kan jij twee maanden volledig meedraaien in onze praktijk. Je werkt mee aan verschillende cases en ondersteunt onze advocaten in hun advisering aan cliënten en bij het opstellen van processtukken. We dagen je daarbij uit om in een informele setting jouw talenten te laten zien. Ook schuif je aan bij cliënt-besprekingen en ga je mee naar zittingen bij de rechtbank en het gerechtshof (inclusief enquêteprocedures de Ondernemingskamer). Vanzelfsprekend doe je mee aan alle overige (sociale) activiteiten. Kortom: je kan - zeer concreet - ontdekken wat het betekent om als advocaat op te treden, welke skills daar voor nodig zijn, en of een carrière als litigator bij je past.

Wie zoeken we?

Bij voorkeur masterstudenten met een focus op de litigationpraktijk (afstudeer-track: privaatrecht of ondernemingsrecht). Ben je echter nog niet zo ver, en zit je in de eindfase van je bachelor? Ook dan komen we graag met je in contact.

Spreekt dit aan?

Mail je motivatiebrief, voorzien van je cv, cijferlijst(en) en eventuele stagebeoordelingen naar .

Voor eventuele vragen over de stage kan je terecht bij ) of kijk op www.everssoerjatin.com/werkenbij.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelAdvocaat
Indicatie salaris (min – max]onbekend – onbekend
OpleidingsniveauWO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractStage
BrancheGezondheidszorg/Welzijn
LocatieGroningen, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://www.sgor.nl/studie-carriere/kantoren/evers-soerjatin

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.