Coördinerend Begeleider 's Heeren Loo Zorggroep 25-01-2024

  1. Vacatures Bedum
  2. Coördinerend Begeleider ’s Heeren Loo Zorggroep 25-01-2024

Werken in Bedum

 

Introductie vacature 

Coördinerend begeleider

"Zorg jij ervoor dat al mijn begeleiders ondersteund worden? Werk je mee aan een veilige woonomgeving waar ik mij prettig en thuis voel? Help jij de continuïteit van het team te waarborgen?"

Je kunt reageren t/m 02-02-2024

Contact opnemen

Waar ga je werken?

Als coördinerend begeleider ga jij aan het werk op cliëntengroepen met ernstige meervoudige beperking ( EMB ). Je gaat werken op ons woonzorgpark midden in de woonwijk Ter Laan in Bedum. Vlakbij verschillende andere woningen van 's Heeren Loo. In de buurt zijn veel groenvoorzieningen, waaronder een kinderboerderij en een park. De cliënten ontvangen dagbesteding aan huis en hier mag jij een creatieve bijdrage aanleveren.

Jouw manier

Als medewerker van 's Heeren Loo help je mee aan een goed leven voor mensen met een beperking. Direct of indirect. We gunnen onze cliënten hetzelfde. Een goed leven waarin zij hun dromen waar kunnen maken. Met dichtbij de juiste zorg en liefdevolle mensen. Maar ook zinvol werk of een fijne dagbesteding en leuke vrije tijd.

Jouw ontwikkeling

Bij 's Heeren Loo is leren en ontwikkelen vanzelfsprekend en leuk. Zo blijft jouw werk boeiend en uitdagend. Jaarlijks kun je cursussen en trainingen volgen. We leren van complexe situaties en doen veel aan innovatie. En natuurlijk leren we van elkaar. En het mooie is: jij gaat zelf over jouw loopbaan, inzet en vakkennis.

Jouw leven

Als je goed in je vel zit, werk je fijner. Samen zorgen we dat jouw werktijden passen bij jouw privéleven. En als je in jouw leven aanloopt tegen zorgvragen, dan houden we daar rekening mee. Wil je dichtbij huis werken? We hebben locaties door heel Nederland. En blijf je graag fit? Ook hier draagt 's Heeren Loo graag aan bij.

Wie ga je helpen?

Mensen met een Ernstige Meervoudige Beperking (EMB) tussen de 20 en 85 jaar, kunnen niet altijd zeggen wat ze willen zeggen en uitleggen hoe ze zich voelen, of bij jou aangeven dat ze bijvoorbeeld pijn hebben. Jij begrijpt dit en je past jouw manier van begeleiden hierop aan. Sommige cliënten zijn rolstoelafhankelijk en het kan voorkomen dat er verpleegtechnische handelingen worden uitgevoerd. Jij weet dat signaleren, verzorgen en nabijheid belangrijke aspecten zijn van je functie. En jij weet ook dat de cliënt kwetsbaar is door zijn beperking. Het uitgangspunt in jouw begeleiding is dat je oog hebt voor wat de cliënt (nog) wel kan en dat hij doet waar hij gelukkig van wordt.

Het accent ligt op het bieden van begeleiding en daarnaast is er sprake van intensieve fysieke verzorging. Naast de persoonlijke begeleiding is ook het groepsverband heel belangrijk voor de cliënten. De huiselijke sfeer, duidelijkheid, structuur en het zichzelf kunnen zijn, zijn belangrijke thema's in de begeleiding.

Wat ga je doen?

Als coördinerend begeleider lever jij een bijdrage aan de ontwikkeling van het teamproces. Je bewaakt de uitvoering van de werkinstructies, protocollen en afspraken die we samen maken en hebt hierin een coachende rol naar collega's. Ook hou je je bezig met de begroting van de groep en de daaruit voortvloeiende roosters, dit in samenwerking met de persoonlijk begeleiders en manager.

Met jouw inbreng kom jij hiervoor met verbetervoorstellen. Als rechterhand van de manager zorg ben jij een belangrijke schakel tussen de gedragswetenschapper, het team en de cliënt. Jij weet hier op een creatieve en motiverende wijze invulling aan te geven. Je regisseert en coördineert de werkzaamheden binnen het team. Jij vindt het een uitdaging om je teamleden te coachen in een professionele samenwerking en je ondersteunt daar waar nodig is. Je hebt inzicht in teamprocessen en coacht jouw collega's in taakvolwassenheid, zelfinzicht en zelfreflectie. Met jouw inzet en kennis lever je een waardevolle bijdrage aan het binden en boeien van medewerkers. Je stemt veel af met de gedragswetenschapper om de kwaliteit van zorg te waarborgen.

Jij levert hierbij een grote bijdrage aan de begeleiding van cliënten. Ook lever je een bijdrage aan de behandeling van de cliënten met een complexe zorgvraag dat is beschreven in het zorgplan. Dit alles doe je volgens de methode Perspectief.

Dit bieden wij

  • Salaris volgens de cao Gehandicaptenzorg tussen de 2986 euro en 4264 euro op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Voor begeleiders die werken met zeer intensieve groepen cliënten is er een extra arbeidsmarkt toeslag van 5%.
  • Vakantiegeld 8% in mei en eindejaarsuitkering 8,33% in december.
  • 144 uur vakantie én 57 uur balansverlof per jaar op basis van een dienstverband van 36 uur per week.
  • Als medewerker van de grootste zorgaanbieder in de Nederlandse gehandicaptenzorg profiteer je van talloze carrièrekansen en ruime doorgroeimogelijkheden.
  • Persoonlijke groei, inzicht en regie over je eigen ontwikkeling.
  • We werken binnen 's Heeren Loo persoonsgericht. Dat betekent dat je werkt vanuit de zorgvraag van de cliënt en tegelijkertijd jouw persoonlijke wensen hier zoveel mogelijk op afstemt.

Dit ben jij

's Heeren Loo helpt mensen met een lichte tot ernstige (verstandelijke) beperking. Van jong tot oud, in heel Nederland. We geven de zorg en ondersteuning die zij nodig hebben. Lichte zorg waar het kan en intensieve zorg als het nodig is. Want de cliënt staat centraal. En met onze jarenlange kennis en ervaring, aangevuld met onze wetenschappelijke onderzoeken, helpen wij dagelijks onze cliënten én medewerkers verder.

Sollicitatieprocedure

Een gesprek waarin wij jou leren kennen en onderzoeken waar jij tot je recht komt. Dat vinden wij belangrijk! Dat cv komt later wel. Eerst tijd voor een leuke kennismaking met onze recruiter. Dat kan telefonisch, maar ook onder het genot van een kopje koffie. Of bijvoorbeeld tijdens een inloopmoment of een wandeling over één van onze prachtige woonzorgparken. Samen kijken wij naar de beste plek voor jou binnen 's Heeren Loo.

Bel, app of mail met (recruiter) op telefoonnummer: of e-mailadres: om een kennismaking in te plannen!

Leuk dat je belangstelling hebt in een baan bij 's Heeren Loo.

Vacature eisen

onbekend

 

FunctietitelBegeleider Emb
Indicatie salaris (min – max]2986 – 4264
OpleidingsniveauMBO
Aantal uren (min – max)1 – 40
Contactgegevensonbekend , onbekend onbekend
Type contractVast
BrancheTransport/Opslag/Distributie
LocatieBedum, Groningen,Nederland
Soliciteer directhttps://werkenbij.sheerenloo.nl/vacatures/co%C3%B6rdinerend-begeleider-1053526

Past deze vacature in jouw straatje? Solliciteren kan nu eenvoudig. Wees er snel bij en hopelijk krijg je snel een uitnodiging voor een sollicitatiegesprek.

Deel deze vacature

Redactie Nieuwsuitbedum.nl

Wij verzamelen de nieuwste vacatures in Bedum en omstreken. Ben jij op zoek naar werknemers en wil je jouw vacature hier plaatsen? Neem dan contact met ons op.